Panouri solare, instalatii solare, teava flexibila, boilere, puffere

Termeni si garantii

Conditiile generale de vanzare reglementeaza raporturile dintre Dvs. sau societatea Dvs. , in calitate de Cumparator si SC ORA CINCI SRL in calitate de Vanzator.
Garantia este pentru o perioada de :
-24 luni pentru persoane fizice
-12 luni pentru persoane juridice
Inceputul garantiei este de la data cumpararii.
Exceptii :
-Aceasta garantie nu acopera defectele rezultate din : impuritati ale fortelor mecanice , modificari si schimbari de design, activitati legate de intretinere si curatare a echipamentului, reparatiilor neautorizate, dezastre naturale , agenti chimici , depozitare necorespunzatoare , transportul prin compania de transport , instalare incorecta.
-Nerespectarea conditiilor si schemelor de instalare duce la pierderea garantiei.
- Garantia nu acopera creantele care rezulta din calcule incorecte sau care rezulta din selectarea incorecta a parametrilor tehnici ai cumparatorului.
 Aplicarea dreptului clientului :
- Repararea sau inlocuirea gratuita a pieselor recunoscute ca defecte de furnizor, eliminarea altor defecte din echipament.
  Produsul cumparat va fi schimbat cu unul nou :
-In cazul in care se constata ca eliminarea defectelor este imposibila, sau costurile de reparare sunt prea mari, este reparat pentru a patra oara ( in timpul perioadei de garantie) ca urmare a producerii aceluias defect.
Costurile garantiei :
-Produsul cumparat ,impreuna cu copii dupa factura fiscala si certificatul de garantie , in perioada de garantie trebuie trimis pentru remediat la vanzator.
Defectele care apar in timpul garantiei vor fi inlaturate cat mai curand posibil, in cel mult 14 zile de la data receptionatii produsului la service.
- Costul de livrare este suportat de persoana care beneficiaza de garantie.
- In cazul unei cereri de garantie respinse de vanzator, produsul va fi trimis la client pe cheltuiala sa.
Returnarea produselor:
- Un produs comandat, poate fi returnat in termenul legal de 14 zile.
- Produsul se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorat, cu etichetele intacte, fara urme vizibile de folosire, cu o xerocopie dupa factura la adresa noastra.
Pentru retur este nevoie de contul IBAN al beneficiarului trimis pe email.